Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Собственик на ЦСКА продал акциите си в клуба

24 януари 2023, 15:18 часа • 1657 прочитания

Един от собствениците на ЦСКА Юлиан Инджов е продал акциите си в ЦСКА. В последно време все по-често се говореше, че бизнесменът иска да се раздели с ценните книжа на ''червените'', като в крайна сметка това е станало факт.

Инджов е продал акциите си в ЦСКА на ''г-н Ганчев''

Инджов потвърди пред ''Блиц'' за финализирането на сделката, като разкри, че е продал акциите си на ''г-н Ганчев''. От думите му обаче не става ясно дали те са собственост вече на Гриша Ганчев, или на сина му Данаил.

Самият Гриша Ганчев обяви преди време, че иска да се оттегли от управлението на футболния клуб и да го остави в ръцете на сина си. Тогава уточни, че последната му мисия е да бъде изграден нов стадион ''Българска армия''.

През лятото пък Данаил Ганчев заедно с изпълнителния директор на ЦСКА Филип Филипов направиха обиколка на страната за срещи с феновете, като на тях Ганчев бе представян като собственик на ''червените''.

Стадион Българска армия

Поредни въпросителни около ''Армията''

В последните дни около ЦСКА е горещо, тъй като се заговори, че ''армейците'' ще прекратят взаимоотношенията си с фирмата ''SportFive'', която трябваше да менажира бъдещия стадион ''Българска армия''. До раздялата може да се стигне, понеже ръководството на ''червените'' е на мнение, че само може да се справи със задачата.

Друга пречка за съвместната работа между ЦСКА и германската компания е разминаването в идеите на двете страни относно проектирането и изграждането на новото съоръжение на ''червените''.

На фона на тези информации фенско сдружение на "червените" избухнаха с коментар, че "атаката срещу ЦСКА започна".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес