Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След продажбата на Уелтън: Левски иска да върне "сини" юноши на "Герена"

12 февруари 2024, 12:07 часа • 3311 прочитания

Левски е изпратил оферти за своите юноши Алекс Колев и Ангел Бастунов. Предложенията на "сините" към момента са прекалено ниски и не са удовлетворили ръководствата съответно на новака Крумовград и Хебър Пазарджик.

Левски иска нов нападател, защото Рикардиньо може да си тръгне

Преговорите между столичани и Крумовград обаче продължават и се очаква от „Герена“ да повишат офертата си за национала след финализирането на продажбата на Уелтън. Левски иска да привлече нов нападател, тъй като в момента води разговори за трансфера на Рикардиньо в чешкия Виктория Пилзен, а Билал Бари не е готов за игра.

ВАР-ът на Actualno

Какво казаха от Крумовград за офертата на Левски

„Наистина в клуба пристигна оферта за Алекс Колев от Левски. Нас обаче не ни удовлетворява. Може да има раздвижване, след като продадоха Уелтън. Ние не се притесняваме и не бързаме. Засега окомплектовахме състава за новия сезон, но всичко все още е отворен процес“, заяви пред БГ дерби спортният директор на Крумовград - Костадин Ничев.

ОЩЕ: Стана ясно колко ще прибере Левски за Уелтън

Хебър иска 4 пъти повече от Левски за Ангел Бастунов

Столичният гранд не е спрял комуникацията и с пазарджиклии за трансфера на Бастунов. В момента двете страни не успяват да се разберат за сумата, която трябва да платят "сините" за атакуващия футболист. От "Герена" дават 50 000 лева за 24-годишния състезател, но ръководството на Хебър иска да получи 200 бона накуп за правата му, пише "Тема Спорт".

Бастунов е готов да облече екипа на "сините"

Ангел Бастунов, който е юноша на "сините", е заявил, че иска да облече екипа на Левски и дори се е разбрал за личните си условия. В момента липсата на консенсус за трансферната сума бави сделката, която от "Герена" се надяват да разрешат в близките дни.

ОЩЕ: Уелтън: Ще пазя Левски в сърцето си, тук създадох семейство

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес