Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сираков уж не се бърка на Генчев, но още на полувремето ходил да му пили на главата

24 септември 2024, 22:33 часа • 583 прочитания

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков категорично обяви, че не се бърка в работата на старши треньора Станислав Генчев. Той заяви, че никога не се е месил в работата на треньорите в Левски и смята, че те трябва да имат пълната власт, за да могат да носят и пълната отговорност както при успехи, така и при провали.

Наско Сираков писа "Слаб" 2 на Левски срещу Славия

Въпреки това Сираков направи и странно разкритие, което си противоречи с думите му за невмешателство в работата на треньора. На полувремето на мача със Славия мажоритарният собственик е отишъл при старши треньора Станислав Генчев и неговия треньорски щаб, за да му каже, че поведението и играта на футболистите са обидни за феновете.

Какво Наско Сираков е казал на Станислав Генчев на почивката със Славия?

"На мача със Славия поставям оценка (6) за резултата и оценка (2) за представянето на отбора. То беше обидно към всичките тези фенове. Откакто съм бил футболист, не си спомням такова посещение на наши фенове срещу Славия. Поведението на нашите футболисти беше обидно за тях. Още на полувремето го казах на треньорското ръководство", каза Сираков.

Станислав Генчев

"Ако искаме нашите фенове да идват повече и повече - футболистите трябва да отговарят на себераздаването. Не можем да печелим всички мачове. Ще допускаме и загуба, това е футбол. Искам всеки мач футболистите да дадат всичко от себе си, пък да става каквото ще", добави още той в новия клубен подкаст "Гласът на Левски".

"Вчера казах на треньорското ръководство, че съм им дал пълната власт и може да правят каквото искат, но и аз мога да им държа сметка, ако нещо не ми харесва. Няма да се сърдят, ако им правя забележки, защото е за тяхно добро и доброто на Левски. Ако се бъркам на треньора кой футболист на кой пост да пуска - как после да му държа сметка. Винаги съм се придържал към това мислене", завърши Сираков.

В същото време Сираков отказа да поставя оценка на Станислав Генчев, защото е твърде рано, но пък постави оценка на Станимир Стоилов.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес