Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рецептата за излекуването на ЦСКА включва Стойчо Младенов и Методи Томанов

04 септември 2024, 14:24 часа • 2501 прочитания

Бившият полузащитник на ЦСКА Никола Велков даде своето мнение за случващото се в "армейския" клуб. Според футболиста от славния "червен" отбор от началото на 80-те години, участвал на 1/2-финал за КЕШ, Стойчо Младенов и Методи Томанов имат място в Борисовата градина.

Никола Велков каза как ще се оправи ЦСКА

"Има един човек, който е пример за свестните хора в България. Той се казва Аспарух Никодимов. Биографията, успехите му няма смисъл да ги повтарям, всички трябва да ги знаят. Та той им го каза в прав текст, точно и ясно. Застава Стойчо Младенов като фигура, която може да респектира, да амбицира. Донякъде, колкото и да се е компрометирал, да обедини червената общност, смята Велков.

ОЩЕ: ЦСКА дал над 16 млн. лева за заплати през 2023-а, "червените" на загуба от близо 2 милиона

ВАР-ът на Actualno

"Методи Томанов е решението на ЦСКА"

"И един човек, който доказано разбира от много футбол, какъвто е Методи Томанов. Вече от години повтарям, че той е решението за ЦСКА. Но аз съм господин Никой в сравнение с легендата, която е бате Паро. Ето, че и той им го казва. Защото знаем какво са постигнали тези двама човека. Единият от една посредствена съблекалня в Лудогорец направи отбор за групите на Шампионската лига, който игра с Реал, Ливърпул, Арсенал, ПСЖ", отчете той.

"Най-важно е да се каже, че много хора разбират от футбол, обаче това, съчетано с корупция, води до две нули – тоалетна. А при Томанов, освен че безспорно разбира, не е интересчия, не се занимава със схеми. Което го прави безценен кадър. И това го казвам от сърце, защото съм се убедил лично. Няма някой, който да го оспори", гласи мнението на бившия играч на ЦСКА.

ОЩЕ: Скандалът с програмата на Първа лига: Излъга ли БФС за причините?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес