Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Огромен интерес към Ботев Пловдив – ЦСКА, „канарчетата“ продадоха над 10 000 билета

22 април 2024, 12:11 часа • 1786 прочитания

Ботев Пловдив съобщи за огромен интерес към предстоящия реванш от полуфиналите на турнира за Купата на България срещу ЦСКА. Както е известно, първата среща между двата тима на Националния стадион „Васил Левски“ в София завърши с успех за „канарчетата“ и тимът вече е на крачка от мач за трофея.

Ботев продаде 10 000 билета за 3 дни 

Ръководството на Ботев Пловдив съобщи днес, че интересът към предстоящия двубой с ЦСКА е огромен като само за 3 дни феновете на „жълто-черните“ са изкупили 10 хиляди билета за срещата. Стадион „Христо Ботев“ е с капацитет от 18 хиляди души, но с оглед буферните зони и отпуснатите близо 2 хиляди пропуска за привърженици на "червените", оставащата бройка билети не е много голяма.

🎫 𝟏𝟎 𝟎𝟎𝟎 билета за мача срещу ЦСКА вече са продадени. ☝🏼 Само за 3 дни. 🟡⚫ На 1 май на "Колежа" всички ще сме едно в...

Posted by Botev Plovdiv on Sunday, April 21, 2024

ОЩЕ: "Пас към миналото": Как Гунди и Левски опозориха ЦСКА с паметното 7:2.

Мачът на "Колежа" е насрочен за 1 май 

Мачът между Ботев Пловдив и ЦСКА на „Колежа“ е насрочен за 1 май, сряда от 18:45 часа. „Канарчетата“ имат аванс от един гол след първия мач, и ако успеят да излязат крайни победители от сблъсъка с „червените“, то те ще се изправят срещу победителя от двойката Лудогорец – Хебър Пазарджик. Двата тима още не са играли първия си двубой от полуфиналната фаза на Купата на България. Те ще се изправят един срещу друг на 24 април, сряда от 18:45 часа на стадион „Хювефарма Арена“.

В последния кръг в Първа лига Ботев Пловдив размаза Локомотив София, а скандал беляза срещата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес