Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски остава без халфове през новата година?

29 декември 2022, 13:31 часа • 8295 прочитания

Футболният тим Левски може да претърпи две сериозни загуби в средата на терена през новата година. Полузащитниците на отбора Филип Кръстев и Андриан Краев са близо до изхода на "Герена".

Филип Кръстев, който играе под наем при "сините", е желан от португалския Витория (Гимараеш), който направи колосална оферта за футболиста на Левски.

Лошата новина за Левски, е че от потенциалната продажба на Кръстев няма да постъпят приходи в клубната хазна, тъй като той е собственост на Манчестър Сити Груп и техния отбор Белгия Ломел.

Кръстев е неизменен титуляр в състава на Станимир Стоилов, а такъв е и Андриан Краев, към когото също има сериозен интерес. Най-настоятелни за подписа на Краев са от унгарския тим Фехервар, твърди "Тема Спорт".

На този етап унгарците предлагат 700 хил. евро за Краев, но от Левски се надяват на по-голяма сума, като преговорите за опорния халф продължават. 

В същото време на "Герена" текат процеси и по смяна на собствеността, като вече е ясно и кога ще се осъществи сделката за Левски.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес