Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски има сериозни проблеми с трима играчи, Станислав Генчев трябва да забрави за тях

14 септември 2024, 18:41 часа • 2078 прочитания

Отборът на Левски не може да разчита на трима футболисти, които остават трайно контузени. Това са Асен Митков, Фабио Лима и Илиян Стефанов. Наставникът на тима Станислав Генчев заяви, че те са трайно контузени и на този етап дори не може да си помисля да ги използва.

Митков, Лима и Стефанов - аут от сметките на Станислав Генчев

Илиян Стефанов отсъства от най-дълго време, като той ще може да се завърне към игра най-рано след месец. Това разкри самият Генчев, като обясни, че контузията на Стефанов изисква допълнителен период за възстановяване, за да се запази здравето му.

Кристиан Макун под въпрос за мача с ЦСКА 1948

За Левски предстои мач с ЦСКА 1948, като за него има и още един играч, който е под въпрос - Кристиан Макун. Той има натрупана умора от изявите си с националния отбор на Венецуела и е много вероятно да остане резерва в предстоящия мач.

Станислав Генчев

"Надявам се, че ще се върнем на победния път и резултатната игра. ЦСКА 1948 са много сериозен отбор и не е случайно, че все още нямат загуба. Надявам се, че ние ще успеем да ги изнанеадаме, а не те нас", заяви Станислав Генчев.

"Напълно сме готови за мача. Мисля, че прекъсването за националните отбори дойде навреме. Свършихме доста работа с играчите, които бяха тук. Националите ни са в добро състояние, с изключение на Макун, който има нужда малко повече време за възстановяване."

"Проблеми имаме с Митков и Лима, които са трайно контузени. Най-рано следващия месец може да се появи в игра Илиян Стефанов. Преди да станат шест месеца от контузията, няма как да го използваме, за да запазим здравето на играча", заяви още Генчев.

ОЩЕ: Генчев одобри трансфера на бразилец, Левски вади 200 хиляди евро за крилото

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес