Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гриша Ганчев "захапа" Лудогорец с колоритен колаж, определи "идеалния състав" (СНИМКА)

08 юни 2023, 10:07 часа • 6208 прочитания

Финансовият благодетел на ЦСКА - Гриша Ганчев, за пореден път избухна с колаж в социалните мрежи. Той "джентълменски" поздрави Лудогорец за 12-ата титла на "орлите", като иронично публикува колаж с "идеалната единайсеторка" на разградчани за сезона. В състава обаче личат имената само на двама състезатели на шампионите, другите постове са заети от ръководни фактори в българския футбол, включително Борислав Михайлов.

Пред легендарния страж защитата се оформя от шефа на Профилигата Атанас Караиванов, ръководителя на съдиите Виктор Кашай, председателя на Дисциплинарната комисия Юри Кучев и председателя на Апелативната комисия Валери Апостолов. Шефът на съдийската комисия е поставен като капитан.

ОЩЕ: ЦСКА най-накрая победи Левски, но титлата е за Лудогорец (ВИДЕО)

Реферите Красен Георгиев и Драгомир Драганов са опорни полузащитници. Колегата им Георги Кабаков е по дясното крило, а Кирил Десподов по лявото. Директорът в Лудогорец Георги Караманджуков, изобразен с куфарче,  е позициониран зад нападателя, който е Игор Тиаго.

На резервната скамейка е още по-интересно. Там Ганчев поставя бившия премиер Бойко Борисов, мажоритарния собственик на Левски - Наско Сираков, както и Христо Крушарски, Емил Костадинов, Йордан Лечков, Волен Чинков и Георги Гинчев. За дублиращи отбори са определени Левски и Локомотив Пловдив. Към колажа е написано и кратко послание, което гласи: "Футболът е игра за джентълмени и заради това искам да поздравя актуалния шампион на България".

Преди време пък Гриша Ганчев пак облече Кабаков и Боби Михайлов в екипи на Лудогорец (ВИДЕО И СНИМКИ)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес