Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Елитен френски тим следи крило на Лудогорец

11 януари 2024, 10:17 часа • 1036 прочитания

Елитният френски Тулуза проявява сериозен интерес към крило на Лудогорец. Става въпрос за 24-годишния бразилец Рик Джонатан. Това съобщи „Footmercato“. Според информациите ръководството на Тулуза иска да подсили тима в предни позиции и един от набелязаните играчи е именно футболистът на разградчани.

Договорът на Рик Джонатан изтича 

Рик Джонатан има договор с Лудогорец до 31 декември 2024 година и за момента няма изгледи, че ще бъде подновен. През лятото фланговият играч ще може да преговаря с всеки един друг отбор и да премине там като свободен агент, след като споразумението му с „орлите“ изтече. Поради тази причина разградчани ще трябва да го продадат, за да не го изпуснат без пари.

Рик Джонатан

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА се мотае със селекцията и това ще се окаже пагубно

Тулуза ще плати около милион евро за бразилеца 

Точно от тази ситуация искат да се възползват в Тулуза. Французите вярват, че заради изтичащия договор на Рик Джонатан, те ще могат да го купят за около 1 милион евро. През настоящия сезон 24-годишния бразилец записа 22 мача за родния шампион във всички турнири. В тях той се отчете с 4 гола и 4 асистенции. Крилото обаче не бе картотекиран за Лигата на конференциите.

Вчера пък се появиха информации, че Лудогорец иска капитана на десетия в Ла Лига.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес