Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА маха каре защитници, ще налага млади българи

03 юни 2024, 15:29 часа • 8235 прочитания

Ръководството на ЦСКА е решило да прекрати взаимоотношенията си с четирима защитници и единствения централен нападател на тима Фернандо Каранга. Договорите на Юрген Матай, Енес Махмутович, Мено Кох и Иван Турицов няма да бъдат подновени. В същото време завръщащите се от наем Асен Дончев и Марк-Емилио Папазов, както и считаният за сигурен нов Иван Тасев ще бъдат налагани в състава.

Турицов не се е разбрал с ЦСКА за нов договор

Предложение за нов контракт от карето напускащи бранители е получил единствено българинът. До подпис с Турицов не се е стигнало заради сериозни финансови разминавания между двете страни, предават колегите от Sportal.bg. Според тях всички с изтичащи договори ще си тръгнат от "Армията" освен Густаво Бусато, който вече се споразумя с шефовете в ЦСКА.

ВАР-ът на Actualno

Млади българи ще получат шанс в ЦСКА

Иван Тасев, Асен Дончев и Марк-Емилио Папазов ще са на линия за старта на подготовката на 23 юни. Именно Дончев е гласен за заместник на Турицов в титулярната единайсеторка на "армейците". Останалите двама също ще получат шанс да се борят за повече игрови минути. В плановете на столичния гранд влиза и подвизаващият се в чужбина Георги Минчев.

В същото време стана ясно, че ЦСКА иска да си върне опитен защитник (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес