Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ботев Пловдив предлага нов договор на скандалджия изпаднал в немилост при трима треньори

04 октомври 2023, 13:34 часа • 1807 прочитания

Ръководството на Ботев Пловдив възнамерява да предложи нов договор на централния нападател Антоан Бароан. Това разкриха колегите от „Тема спорт“. Настоящият договор на 23-годишния французин изтича през лятото. Шефовете на „канарчетата“ обаче искат да го задържат и в скоро време ще му предложат да поднови контракта си с клуба.

Бароан явно има буен нрав

Действията на шефовете на Ботев са доста изненадващи при положение, че Антоан Бароан бе изпаднал в немилост при трима треньори в Пловдив. Офанзивният футболист често влизаше в скандали през миналия сезон и поради тази причина не влизаше в сметките на Азрудин Валентич и Бруно Балтазар. В началото на настоящата кампания пък той се сдърпа с бившия наставник Станислав Генчев и бе „замразен“ и изваден от първия отбор.

Антоан Бароан

Душан Керкез възроди кариерата на Бароан

Антоан Бароан обаче преживява истински ренесанс под ръководството на Душан Керкез. Французинът си спечели титулярното място при босненския специалист и му се отплати с 4 гола в 5 мача до момента. Добрите му изяви с екипа на „канарчетата“ са накарали шефовете да пожелаят да го задържат за по-дълъг период от време.

Именно Антоан Бароан бе с основна заслуга за победата на Ботев над Берое в Битката за Тракия.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес