Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ботев Пловдив – Панатинайкос: Кога и къде да гледаме реванша в Лига Европа?

01 август 2024, 06:00 часа • 5388 прочитания

Ботев Пловдив приема днес Панатинайкос в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двата тима имат шансове за продължаване в следващата фаза на надпреварата, след като преди седмица си спретнаха здрав мач в Атина.

Ботев – Панатинайкос: Начален час и ТВ

Първият мач между Ботев Пловдив и Панатинайкос в гръцката столица завърши с успех с 2:1 за атинския гранд. Именно това бе първият официален мач за „зелените“ от началото на сезона.

За сметка на това момчетата на Душан Керкез натрупаха вече доста срещи зад гърба си, като за последно играха срещу градския съперник Локомотив. Дербито на Пловдив завърши при резултат 2:2.

Ботев Пловдив Панатинайкос

В колко часа започва Ботев – Панатинайкос?

Двубоят между Ботев Пловдив и Панатинайкос от втория квалификационен кръг на Лига Европа започва в 21:00 часа. Срещата ще се състои на стадиона на „канарчетата“, който се очаква да бъде пълен за сблъсъка с гръцкия гранд.

Коя телевизия ще излъчва Ботев – Панатинайкос?

Срещата между Ботев Пловдив и Панатинайкос ще бъде предавана пряко по телевизията. Каналът, който ще излъчва двубоя е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате мача, то може да проследите Ботев Пловдив – Панатинайкос НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Ще полетят ли "канарчетата" редом до "орлите"?

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес