Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш директор на Локомотив Пловдив: Крушарски просто няма пари, с които да покрива бюджета

27 септември 2024, 14:01 часа • 761 прочитания

Бивш шеф в Локомотив Пловдив коментира скандалите в клуба в последните дни. Както е известно, собственикът на „смърфовете“ Христо Крушарски заяви, че спира парите и напуска тима, а преди него оставки хвърлиха и редица отговорни фактори при „черно-белите“.

Константин Думанов, който е бивш изпълнителен директор на Локомотив, коментира днес случващото се в клуба пред колегите от „Мач Телеграф“. Той бе категоричен, че Христо Крушарски няма пари, за да издържа „смърфовете“ и затова сега си търси оправдание да напусне. Именно Думанов бе посочен от собственика на Локомотив като човекът, предизвикал кризата.

„Иска да оправдае собствения си провал“

Христо Крушарски

„Проблемът на Крушарски не съм аз, а самият той. Той просто няма пари, с които да покрива бюджета на клуба. И сега си търси врагове, с които да оправдае собствения си провал в управлението на Локомотив. Нямам представа защо е посочил моето име. В момента аз съм само един от многото фенове на отбора“.

„Нямам участие в управителните органи, нито имам желание. А глупостите, че съм искал да участвам в строежа на трибуната, дори не искам да коментирам. Аз се занимавам с внос на стоматологична техника и нямам нищо общо със строителството. Даже не знам кои фирми участват в обществената поръчка“.

„Това е истински парадокс. И затова смятам, че няма основателна причина Христо Крушарски да се отказва точно сега. Просто той си търси начин да се измъкне от Локомотив и да снеме от себе си всякаква отговорност. Затова и посочва мен като основен враг“, заяви Константин Думанов.

Вчера Крушарски заяви, че е непоколебим в решението си да напусне Локомотив, тъй като чашата на търпението му е преляла.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес