Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Асприля: Бих играл и 5 минути, и цял мач за най-големия отбор в България - ЦСКА (ВИДЕО)

09 ноември 2023, 20:49 часа • 1803 прочитания

Атакуващият състезател на ЦСКА Данило Асприля блесна за "армейците" при класическия успех над Черноморец Балчик в мач от Sesame Купа на България. Колумбиецът анализира срещата, изрази готовност да покаже на какво е способен и заяви, че ще даде всичко, за да помогне на "червените".

Анализът на Данило Асприля 

"Най-важното е, че успяхме да спечелим този мач и продължаваме в следващия кръг. Всеки ден работим за това. Ние сме отбор, който се опитва да пресира и да бележи голове. Вкарахме ранен гол и ни даде самочувствие да продължим така", смята Асприля за победата на ЦСКА над Черноморец Балчик.

ЦСКА Данило Асприля

Асприля със сериозна заявка

"Мисля, че се адаптирам вече към играта на отбора. През цялото време сме работили за това. Смятам, че съм готов да покажа какво мога в ЦСКА. Много съм доволен и щастлив. Имаме много добра конкуренция - Назон, Естрада, Фаетон, всички отбелязват голове. Това е много хубаво", каза още той.

"ЦСКА е най-големият отбор в България"

"Аз ще бъда готов за пет минути или цял мач, за да дам всичко и да помагам на ЦСКА. Това е най-важното. ЦСКА е отбор, който е тук винаги да се бори за първенството, за Купата, за всички състезания. Това е целта на най-големия отбор в България - ЦСКА - да спечели всичко", завърши Данило Асприля.

След двубоя Ел Маестро похвали Асприля и отсече: ЦСКА се бори за всеки трофей (ВИДЕО и подробности вижте в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес