Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Резервите на Лейкърс отбелязват 76 коша за победата над Клипърс

30 октомври 2013, 12:08 часа • 12972 прочитания

Ксавиер Хенри отбеляза 22 точки за „Лейкърс”, а Джордан Фармар добави 16 и спомощта на пет резерви победиха надделяха над „Клипърс” в четвъртата част и взеха победата със 116:103 през изминалата нощ. Кобе Брайънт наблюдаваше мача в цивилни дрехи от рзервната скамейка.

Интересен факт е, че за „Лейкърс” взеха участие трима играчи, които не са записали нито ,имута в официален мач през миналия сезон. Хенри отбеляза 12 точки в четвъртата част, като в определен момент отборът му водеше с 28:8.

Блейк Грифин отбеляза 19 точки, а Крис Пол записа 15 и 11 асистенции за „Клипърс”. В крайна сметка ветераните от „Клипърс”, със своята мудна защита, имаха твърде малко отговори за младите и нахъсани резерви на „Лейкърс”.

На полувремето „Клипърс” водеха с 57:55 реализирайки 59% от ударите си, а в третата част дори водеха с осем точки разлика, но „Лейкърс” успяха да обърнат и поведоха с 86:83, а във финалната част разликата стана още по-голяма и „Клипърс” не успяха да отговорят пише "csnbayarea.com".

Този двубой от първата вечер на новия сезон започна с минута мълчание в памет на Бил Шърман, който почина миналата седмица на 87 години. Той води „Лейкърс” през 1971/72 и постига рекордни резултати.  

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес