Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Невероятна серия за Портланд

26 ноември 2013, 09:52 часа • 16787 прочитания

Кармело Антъни не успя да спаси „Никс“ в Портланд  и така „Трейл Блейзърс“ записаха своята 11-та поредна победа. Резултатът 102:91 в полза на „Портланд“ дойде след отлично представяне на отбора и логично мачът се превърна в 13-ти успех за тях от началото на сезона.

Не е ясно какво точно правеха „Ню Йорк Никс“ тази вечер, но не приличаше много на баскетбол. През по-голямата част от играта защитата им бе трагична. Дори една сляпа крава на два крака щеше да се справи по-добре срещу Деймиън Лилард, отколкото го направи Бено Удрих. Смените не бяха ползотворни, а „Блейзърс“ след като поведоха с 20 точки просто нещата отидоха  в не добра посока за „Никс“. Всяка атака, която подемаха гостите от Ню Йорк се обръщаше срещу тах.

По 23 точки за победителите отбелязаха Никола Батум и Деймиън Лилард, а за „Никс“ и въобще в мача най-резултатен бе Кармело Антъни, автор на дабъл-дабъл (34 точки и 15 борби). За неговия тим пък това бе шесто поредно поражение.  Един амлък фен на „Никс“ бе издгнал трансперант с надпис „R.I.P. Knicks, 11/25/13“.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес