Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Акад. Георги Чернев представи свои картини на годишната среща на Алумни асоциация "МИО" от УНСС (СНИМКИ)

20 септември 2023, 10:56 часа • 2234 прочитания

На 19 септември в Парк хотел "Витоша" в София се проведе годишната среща на Алумни асоциация специалност "МИО" от УНСС, която е първата подобна асоциация в България.

По време на събитието предпремиерно бяха представени три картини на акад. Георги Чернев, който бе специален гост. Ето какво споделя Чернев за впечатленията от срещата: "ЕМОЦИЯ. Това е думата, с която определям срещата на Алумни асоциация на специалност "МИО" от УНСС . Благодарност на организаторите, на председателя и на членовете на УС на Алумни асоциацията. Показах като предпремиера три мои картини, а една от тях вече е откупена!".

Снимка: акад. Георги Чернев

На 16 ноември от 18:00 ч. в галерия "Елизиум Пловдив" ще се проведе изложба на акад. Георги Чернев, на която гостите ще могат да се насладят на творчеството му и да се сдобият с частица от таланта му да разказва върху платното. "Каня всички членове на Алумни асоциацията на 16 ноември на изложбата. Каня всички колеги художници от Пловдив! За мен Пловдив е сърце на българската живопис.", сподели още акад. Георги Чернев за предстоящото събитие в "града под тепетата".

ЕМОЦИЯ. Това е думата, с която определям срещата на Алумни асоциация на специалност "МИО" от УНСС , която се проведе на...

Posted by Георги Чернев on Tuesday, September 19, 2023

Още: Изложба в Нови пазар: Земя на славни предци

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес