Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Центровете за джихадисти вече са в самата Европа, разкри Дахер Ламот и посочи пример

07 юни 2021, 10:52 часа • 4025 прочитания

"Вижте коя пак се появи в медиите. Телеграф, Мирър, Сън, навсякъде - самата Шамима Бегум, една от многото европейки, заминали за Сирия за да се присъединят към ИДИЛ за да задоволяват джихадистите в т.нар. джихад ал-никах (или секс джихад).

Къде са онези, които тогава ни се подиграваха и смееха на "нелепиците" и "асадистка пропаганда"? Къде са, за да обяснят как стотици подобни на Шамима истории се появиха през последните години?

Британските медии се опитват да създадат сълзлива сапунена опера, в която да оневини девойката, сякаш нищо не се е случило, така както почнаха да оневиняват и излъскват лицата на джихадисти като Ал-Джолани в Идлеб. Пиар кампанията тече и Шамима вече се снима без никаби, но с грим и стилна фризура", пише анализаторът Дахер Ламот във Фейсбук.

"Шамима се е извинила на британците за действията си. Един Бог знае защо се извинява на тях, а не на сирийците, на които е причинявала смърт и разруха. А медиите няма ли да разследват и обяснят кой и как е вкарвал такива като Шамима в Сирия през Турция? И кой им е плащал и организирал. Щото сирийците се досещат кой.

Хората се притесняват от джихадисти, които може да влязат в Европа от Близкия изток. За съжаление центровете за джихадисти вече са в самата Европа, а историята на Шамима само го показва."

Още: Дахер Ламот: Уважаеми медии, без много умисъл и морал, пробутвате удобната излъскана версия на Ал-Кайда

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес