Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Приемам": Илон Мъск обяви, че е готов да се бие с Мадуро

31 юли 2024, 21:45 часа • 2270 прочитания

Илон Мъск прие предизвикателството на венецуелския президент Николас Мадуро да се бият. Според офертата на държавния глава, боят между двамата трябва да бъде излъчван по националната телевизия на страната.

Още: "След избора на Мадуро": Венецуела скъса дипломатическите си отношения с още една държава

"Приемам", написа милиардерът под публикацията, в която се съобщава за предизвикателството от страна на Мадуро. "Той ще се изплаши и ще избяга", написа по-късно Мъск.

Още: Венецуела отзова дипломатите си от 7 държави: Не признават Мадуро (ВИДЕО)

Припомняме, че вчера от социалната мрежа Х, която е собственост на Мъск, премахнаха сребърната отметка, удостоверяваща официалния профил на венецуелския президент Николас Мадуро. В момента в страната вървят мащабни протести срещу признаването на резултатите от президентските избори, спечелени според властта отново от Мадуро.

Още: След победата на Мадуро: Мащабни протести и сблъсъци с полицията във Венецуела (ВИДЕО)

В отговор, венецуелският президент избълва гневна тирада срещу милиардера. "Илон Мъск, ти си отчаян, ти си луд. Мъск, запази хладнокръвие или ще се провалиш. Илон Мъск, който се забърка с мен, ще умре, който се забърква с Венецуела, ще умре. Илон Мъск, искаш ли да се бием? Хайде да се бием... Илон Мъск, аз съм готов, не се страхувам от теб, но Венецуела трябва да бъде уважавана, ние не приемаме намеса от никого“, каза Мадуро.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес