Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жираф вдигна 2-годишно момиченце и го хвърли във въздуха в Тексас (ВИДЕО)

06 юни 2024, 09:46 часа • 2221 прочитания

Семейство от Тексас премина през ужасяваща случка по време на сафари в Тексас, при която непослушен жираф бръкна в пикапа им и сграбчи 2-годишната им дъщеря и я вдигна във въздуха. Новината съобщава CBS News.

Майката се развика на жирафа

Жирафът сграбчи 2-годишната Пейсли за ризата й я вдигна на няколко фута във въздуха. Спаси я майка й, която се разкрещя на жирафа, карайки животното да пусне детето. Инцидентът е заснет на камера от хората в колата зад тях, които го изпращат на семейството.

„Спряхме да нахраним жирафите и аз се обърнах, за да погледна през задния прозорец“, каза Джейсън Тотен пред филиала на CBS KWTX. „Тогава видях жирафа да рови наоколо и просто я сграбчи“. ОЩЕ: Ресторант в Китай предлага закуска в компанията на жирафи (ВИДЕО)

Момиченцето си взе плюшен жираф за спомен

Инцидентът е станал в Природния сафари парк в Глен Роуз, Тексас, където посетителите карат през пътека, през която се разминават с животни като гепарди, емута, зебри и антилопи и други, като имат възможност да ги нахранят от колите си. Инцидентът обаче няма да попречи на семейството да се върне отново в парка. Момиченцето си взе плюшен жираф от магазина за сувенири след грубата езда. ОЩЕ: Каква височина достигат най-големите жирафи?

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес