Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

КОИ са "те", които правят преврат на Борисов? (ВИДЕО)

28 февруари 2018, 11:20 часа • 17096 прочитания

Този път оставки няма да има. Обещавам им на тези хора да ги разнищя до край. Някой иска да повтори февруарските събития, по други сценарии със същите изпълнители. Пак ЧЕЗ. Пак ток, пак популистки изказвания. В един момент се получава, че едва ли не аз или правителството участваме в някаква задкулисна тъмна сделка. Никакво влияние и отношение нямаме по тази тема. Това заяви премиерът Бойко Борисов, като специално дойде до Народното събрание, за да го каже.

Коментар на редактора

Кои са тези хора, г-н премиер? Този, беловласият човек, който стои вляво от Вас на заглавната снимка, сред тях ли е? Какво правеше този човек по времето, когато Борисов падна от власт? Виковете: "Курви на Бойко" КОЙ ги викаше? Ето и едно видео за освежаване на паметта:

Хонорари явно се взимат, както казва и г-н Сидеров. Сделката за ЧЕЗ определено повдига отново въпроса. И той не е ДАЛИ се вземат, а КОЙ – КОЛКО? Москва не вярва на сълзи, не вярва и на думичките: "Как може някой да си помисли такова нещо?"

НяКОЙ иска да повтори февруарските протести, със същите изпълнители, каза още Борисов. И кои са тези същите изпълнители? ЧЕЗ ли организираха протестите или някой друг? Имаше ли хора, които наемаха футболни агитки, за да има боеве и на Орлов мост? Кои бяха тези хора и на чий интерес служеха тогава? А на чий служат сега?

Лъжа е, г-н Борисов. Лъжа е, че ще постигнем истински просперитет и ще живеем добре под Ваше управление.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес