Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

20-бутонна мишка вече и у нас

30 септември 2012, 11:20 часа • 4647 прочитания

Последното попълнение на популярната G-серия от геймърски продукти: MMO геймърската мишка Logitech G600, която може да бъде индивидуално персонализирана е вече достъпна за почитателите на марката у нас. Тя е лесна за използване и е специално разработена за massively multiplayer online (MMO) геймъри.

Мишката разполага с 20 бутона – включително 12 бутона за палеца, разположени в групи по шест върху прецизно проектиран панел – всичките лесно достъпни за бърза игра и лесна навигация без нужда от местене на погледа.

Със своите три профила по подразбиране – два за MMO игри и един за обща игра – тя е настроена за оптимална употреба веднага щом я извадите от кутията, без нужда от драйвери. В допълнение, G600 има G-Shift функция, която лесно дублира броя на действията, които можете да извършите с всеки бутон, което ви дава пълен контрол в любимата ви MMO. Както при всички продукти от G-серията, бутоните са програмируеми, така че можете да създадете собствени команди, да ги съхраните във вградената памет на мишката и да ги извиквате с едно натискане. Изваяната ѝ форма удобно поддържа ръката ви по време на дългите игрови сесии.

RGB подсветката на панела за палеца подлежи на пълна персонализация с повече от 16 милиона цветови комбинации, с помощта на които можете лесно да идентифицирате текущия игрови профил. Светлината може да бъде настроена да свети непрекъснато, да пулсира, циклично да се променя или да се затъмни след зададен от потребителя период на неактивност.

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес