Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На 8-ми март с Мариана Попова и Дани Милев бенд

08 март 2012, 08:15 часа • 3549 прочитания

Мариана Попова и Дани Милев отново заедно!

Един от най-чувствените и внушителни гласове на българската музикална сцена гостува в SOFIA LIVE CLUB на най-истинския женски празник. Мариана Попова и Дани Милев бенд с концерт на най-добрата лайв сцена - за старт на една успешна творческа 2012 година.

В репертоара за вечерта са включени най-популярните песни на певицата, между които хит синглите Let me cry, с който Мариана Попова представи България на Евровизия 2006, Lejos, Sometimes, Вървя, Чуй ме, FADO, New Religion, Остани, както и авторски мелодии на Дани Милев. Музикантът от 3 години работи по новия си албум, който предстои да представи в близките месеци. По случай празника, музикантите ще зарадват публиката с дуетните си песни, както и няколко световни кавъра.
Парчетата, които ще звучат в празничната вечер, са специално аранжирани от Дани Милев Бенд в състав: Дани Милев - китара и вокал, Людмил Стойнев - китара и цигулка, Юри Божинов - котрабас, Иво Дуков - клавир, и Жоро Марков - ударни.
Специални гости за вечерта са Стелияна Христова, победител в "Гласът на България" /2011, и музикална група "Нова музика".

ВХОД: предварителна продажба - 10 лева, на място - 12 лева.

Валентин Стоев
Валентин Стоев Отговорен редактор
Новините днес