Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Селесао направи първата тренировка с топка, тръгна им по дъжд и мъгла (ВИДЕО)

29 май 2014, 11:11 часа • 5710 прочитания

Бразилсикят национален отбор по футбол направи първата си тренировка с топка, вчера сутринта, в лагера в Тересополис. Избраниците на Луис Сколари загряха 40-минутен фитнес. Времето бе хладно и валеше дъжд. Точно в 10.10 ч. местно време, отборът излезе на терена, видимо в добро разположение на духа и концентрация за тренировката. Цялото занимание мина при лека мъгла и дъжд, но това с нищо не попречи на ефективността на тренировката.

След 15-минутно раздвижване по терена Сколари раздели играчите на три групи по 7. Треньорът, който се занимава с техническата част на подготовката, им даде упражнение, в което при разиграване, всеки трябваше да докосне максимум два пъти топката. С вратарите пък се зае друг специалист.

В първите два дни на сбора, в планинското градче край Рио де Жанейро, футболистите преминаха през медицински прегледи и функционални тестове. От вчера започнаха тренировките с топка, които всеки ден ще стават по-интензивни. Националите остават в лагера н тересополис до неделя вечерта. След това пътуват за Гояния, където във вторник ще играят пирятелски мач с Панама.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес