Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Главата на Балотели може да се хапне за десерт

17 юни 2014, 14:45 часа • 7308 прочитания

Звездата на италианския национален отбор Марио Балотели бе изобразен върху диня. Произведението на изкуството е дело на готвача Маурисио Матос, който работи в хотел в Манаус.

След като изобразил лика на тъмнокожата футболна фурия, той пуснал снимката в интернет и събрал хиляди овации.

Бахианецът Маурисио Матос никога не се е надявал на такъв отзвук и успех, от това, което е изработил. Всъщност Балотели става и за хапване, тъй като цялото блюдо е за раздела "студени ястия и декоративни елементи". Матос е работи в хотел в Манаус, където италианските национали бяха миналата седмица.

И това било начин да се поздрави асът на тима - Марио Балотели. Сега Маурисио Матос и колегите му планират за направят същото със всички звезди на отборите, които ще играят в Манаус, включително и най-добрият в света - Кристиано Роналдо.

Маурисио  досега е правил някои декорации, но никога играч. Понеже Балотели е бил в хотела майсторът на карвинг изкуството (изработване на фигури от плодове) решил да се пробва. Замисляме да направим символ на някакъв важен атлетичен отбор, казват годеницата му. За да изобрази главата на Балотели той е направил 70 000 резена в динята.

В Манаус ще се играят още три мача от първата фаза.Сред тях са САЩ срещу Португалия, на 22 дни. И до тогава ще очакваме и главата на Кристиано Роналдо да лъсне върху разрез диня.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес