Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чили доказа: Не правиш секс, правиш победи

21 юни 2014, 09:54 часа • 8465 прочитания

Чили лети на мондиала, въпреки че играчите са лишени от секс. Забраната разкри сп. "Бизнес таймс". Но, изглежда, чилийците действат според мотото "Не правиш секс, но правиш победи". И затова вече са сигурни осминафиналисти.

Това обаче не е правило.

Босна и Херцеговина и Русия са отборите с най-строго сексуално табу на мондиала, а не тръгнаха с победи. Селекционерът на Сборная Фабио Капело повтаря политиката от миналото световно, когато водеше Англия. Тогава половинките на играчите роптаеха, че не ги пускат да припарят до отбора. А "най-зъл" в забраната е Сафет Сушич (Босна и Херцеговина).

"Не ме интересува какво ще правят, ако искат - да онанират! - реагира гневно Сушич на плах въпрос от репортер. - Да не сме на ваканция! Това е световното първенство, по дяволите!"

Тимовете на Германия, Испания, САЩ, Австралия, Италия, Холандия, Швейцария, Уругвай и Англия имат "да" за секс по време на първенството.

Испанците и англичаните очевидно не са получили допълнителен стимул и са на път да отпаднат дори по-рано, отколкото при въздържанието през 2010-а.

В бразилския и френския лагер нещата са "сложни" - позволение за любов има, но "без акробатики", както се изрази в прав текст Луиш Фелипе Сколари. Френският селекционер Дидие Дешан пък позволява срещи с половинките само в един ден от седмицата.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес