Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Владимир Кузюткин: Играхме много дисциплинирано

22 май 2014, 21:59 часа • 10008 прочитания

Треньорът на женския национален отбор по волейбол на България Владимир Кузюткин изрази задоволство от чистата победа на националките ни над Гърция с 3:0 в първия мач от европейската квалификация в София.

„Много съм доволен от победата. Направихме хубав мач. Играхме много дисциплинирано. Във волейбола дисциплината е определяща.Не толкова нападението, колкото игровата дисциплина. Момичетата изпълниха всичките поставени задачи”, каза той пред bgvolleyball.

„Не мога да кажа, че отборът на Азербайджан игра лошо. Просто в момента имат проблеми. При тях има много контузии. Затова те играха както могат на този етап. А волейболистките на Португалия - смятам, че те играха на върха на своите възможности. Даже съм изненадан от тяхната игра. Сега предстои среща с португалките. Като всеки треньор искам победа във всеки мач. Никога не давам прогнози за резултата в следващата среща. Това е спорт и не може да се каже по-отрано, какво ще стане. Искам добра игра и ако това стане ще победим”, допълни руският специалист.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес