Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Видео

“Отговорите“: С проф. Николай Радулов, Иво Вецев и Кристиян Иванов (ВИДЕО)

Ето темите в седмичното обзорно предаване на Actualno.com “Отговорите със Спасиана Кирилова“: В това издание политическите теми няма да бъдат водещи. Разговаряме за полицейското насилие над мирни граждани, журналисти и футболни фенове вечерта на 16 ноември. За кой път се случва това: Полицията да бие граждани, ще има ли последици и кой трябва да ги понесе?

В студиото - проф. Николай Радулов, експерт и преподавател по национална сигурност в НБУ, бивш депутат от ИТН и главен секретар на МВР по времето на Иван Костов.

Медийната група Webground, част от която са сайтовете Actualno.com и Sportlive е лично засегната от полицейското насилие. Вечерта на протеста, докато са вършили журналистическата си работа, репортерите от Sportlive Кристиян Иванов и Емил Георгиев са били бити от полицаите, макар че са показали журналистическите си карти. И още – докъде ще стигне гьонсуратлъкът на ръководството на БФС? Разговаряме с главния редактор на Sportlive Иво Вецев и с пострадалия от полцейските палки Кристиян Иванов.

Реклама
Реклама
Новините днес