Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Удобни дрехи за есента – какво си заслужава да имате в гардероба си. Вижте последните тенденции

27 август 2021, 14:59 часа

Имаме голям късмет да живеем в страна с 4 сезона. Това ни дава възможност поне 4 пъти в годината да сменяме начина, по който изглеждаме, да се радваме ту на топло време, ту на снежец или на красотата на есенните листа. С настъпването на есента е логично да се запитаме какво ново да добавим в гардероба си за новия сезон, с какво да заменим потниците и бермудите. Ето няколко предложения за удобни дрехи за есента:

Анцузи

Когато сутрините и вечерите захладнеят, но все пак времето все още е подходящи за разходки и спорт на открито, най-доброто решение е качествен анцуг. Това е комфортна дреха, с широки възможности за комбинация и в днешните home office времена замества идеално дори бизнес облеклото.

Ще откриете разнообразни модели мъжки анцузи на answear.bg.

Сред актуалните модели правят впечатление предложеният с горнища тип суичър без цип, както и тези от рециклиран полиестер – материя, появила се като отговор на усилията да запазим природата по-чиста.

Якета и палта

Определено можем да наречем дънковите якета „царете на есента“. И тази година те ще шестват по улиците в най-различни варианти – от класически син деним до якета от велур с кройка на дънково яке.

Едно такова дънково яке може да се съчета чудесно както с риза за офиса, така и да се „хвърли“ върху суичър.

Новото при якетата и палтата са по-дългите модели якета с предни джобове, които определено правят впечатление на страницата https://answear.bg/k/toy/drehi/yaketa-i-palta.

Хубави нови дънки

Дънките са основна част от есенното облекло. Заслужава си да прегледате старите чифтове и да премахнете онези с избледнели цветове, които вече не ви стават по една или друга причина, които са се изтъркали или които просто не ви стоят добре.

С какво да ги замените ли? С хубави прави дънки в класически син цвят и още един чифт черни дънки, за да може да комбинирате лесно с риза и сако за работа.

Моделите мъжки дънки през тази есен вече са изчистени, класически, без изтъркано, разкъсано или други декорации. Това всъщност е добра новина и връщане към класическия стил.

Голямо разнообразие от мъжки модели дънки можете да поръчате оттук: https://answear.bg/k/toy/drehi/danki

Време е за бизнес

След лежерното лято, в което можеше да се работи от плажа и по бермуди, е време да се приведем отново в бизнес облекло.

Големите модни дикатори като Том Тейлър и Томи Хилфигер в мъжкия гардероб дават вярната посока – поло тениски с якички и ризи на цветни мотиви, с които да имате страхотен спортно-елегантен вид.

За да сме по-конкретни, Том Тейлър налагат практични и удобни, качествени модели дънки, ризи и тениски. Фирмата е основана в Хамбург и приема модата по немски – удобство и стил без нищо излишно.

Марката е любима на младите и активни хора, които имат по-високи цели в живота си. Вижте техните есенни предложения тук:https://answear.bg/m/tom-tailor

От своя страна Томи Хилфигер залага на класа, качество и класически модели, които могат да се носят години наред без да изглеждат демоде.

За новия сезон залагат на лен и памук при ризите, слим кройка и класически деним при дънките.

Разгледайте всички предложения на марката тук: https://answear.bg/m/tommy-hilfiger

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес