Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да разнообразим секса?

05 декември 2020, 13:15 часа

Сексуалната страна на живота е много важна за щастието за всеки човек. От това дали има удовлетворение на желанията и потребностите, чувства ли човек, че го желаят, зависи твърде много. Като се започне от външния вид и се свърши с настроението.

Като правило, повечето хора не могат да се нарекат разкрепостени и опитни в това отношение. Жените се разкриват след 30-годишната възраст. Мъжете изобщо не разбират как да разпалят огъня на момичето. И се получава, че хората от години живея, без да се кефят на секса.

Днес ще стане дума как да се разнообрази тази сфера на живота. Първото нещо, към което трябва да се стремим е разнообразието и огъня. На всички мъже и жени им става хубаво, когато в сексуалната сфера има страст, огън, желание и разнообразие. Това означава, че втората половинка, независимо дали мъж или жена, трябва да бъде глезена и удивлявана. Това може да бъдат различни техники на оралния секс. Или пък различно еротично облекло, тоалети, тематични игри. Също и различни перуки. Важното е сексът да не се превръща в еднообразен и неинтересен процес.

Много е важно сериозно да се вслушате в желанията своя партньор. Ако той мечтае, фантазира за тройка секс, за оргия, към това трябва да се вслушате и постепенно да се пробвате да го въплътите в реалност. Иначе трябва да се подготвяте към изневяра, която рано или късно ще се случи. ,

Случва се мъжът да иска по-екстремални игри. Представителите на мъжкия пола може сами да не подозират това години наред. Но в един прекрасен момент те разбират, че това е интересно. В такива случаи трябва да се опитате да дадете това на мъжа.

Друг път може да сменяте ролите и да вземете инициативата в свои ръце. Не си струва да имитирате оргазъм, ако го няма. По-добре е да побеседвате с партньора и да се научите да правите вещо, за да се радвате и двамата на кефа.

За да бъде сексът разнообразен, трябва периодично да сменяте мястото и да ползвате игри за възрастни. Понякога може и да гледате порнофилми.

Заради разнообразието може да се сменя интонацията и силата на стоновете. Освен това много добра е и такава хватка като мръсните думи в леглото. Това много възбужда както мъжете, така и жените.

Може да се научите да довеждате жената до върха. А на жената няма да й попречи да се научи на дълбок минет.

Като цяло, яркият секс внася в живота положителни емоции. И към това трябва да се стремим, пише БГНЕС.

Любов Павлова
Любов Павлова Отговорен редактор
Новините днес