Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако искате да имате 2 пъти по-малък корем за 6 дни, опитайте ТОВА

15 април 2022, 15:44 часа

Наближават топлите месеци, а с това и се засилва желанието ни да носим колкото се може по-тънки, леки и ефирни облекла. Разбира се, всеки от нас се чувства много по-добре, когато е в добра форма и изборът на тоалет не е обвързан с това да крие дефектите по тялото си.

Ако слабото ви звено е коремът и искате той да бъде плосък, ние ще ви посочим няколко съвета за постигането на тази цел. Не спирайте да четете.

Какво трябва да направите, ако искате да имате 2 пъти по-малко коремче?

Намалете приема на сол

Разбира се, това е първото нещо, което трябва да промените, ако искате набързо да влезете във форма. Колкото повече солени ястия консумирате, толкова повече допринасяте за подуването на корема и неговото разширяване. Опитайте да ги сведете до минимум.

По-малко въглехидрати

Опитайте да похапвате колкото се може по-малко въглехидрати като картофи, ориз, хляб. Обикновено те са главните виновници за натрупване на мазнини около коремната област. Направете опит да заместите хляба и останалите въглехидрати с храни, които са богати на протеини.

15-те храни, които трябва да консумирате, ако искате плосък корем

Откажете се от млякото

Лактозата, която се съдържа в млякото, може да доведе до сериозно подуване на корема. Опитайте да изключите млечните храни от менюто си поне за една седмица. Веднага ще усетите разликата.

Подбирайте плодовете, които похапвате

Ако искате в рамките на една седмица да се отървете от неприятното подуване в корема, спрете за известно време да ядете ябълки, круши, банани и други. Те са вкусни и полезни, но се преработват по-трудно и именно това води до усещане за подуване. Вместо тях може да похапвате портокали, грейпфрути и горски плодове.

Без захар, алкохол и бързи храни

Това са онези 3 неща, които може и да обичате да похапвате, но включвайки ги в менюто си, няма да имате плоско коремче. Не казваме никога да не ги консумирате, но не и през тези 6 дни. Дори и в бъдеще да присъстват в менюто ви, нека това се случва колкото се може по-рядко.

Опитайте да се ограничите от всичко това и коремчето ви ще бъде много по-плоско само за 6 дни!

Статията има само информативна цел, не замества консултацията с лекар или балансираното хранене!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес