Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Vivacom с бронзово отличие на наградите ФАРА 2023

25 юни 2023, 19:16 часа • 912 прочитания

Vivacom получи бронзов приз на 23-тото издание на фестивала ФАРА в категорията „Пространствен дизайн“, благодарение на арт инсталацията си „Unlimited Space“. Телекомът беше награден по време на официалната церемония в Международния конгресен център в Бургас, която се проведе на 10 юни. ФАРА се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) и е най-големия фестивал на творческите индустрии в страната.

„Unlimited Space by Vivacom“ е вдъхновена от идеята за пълна свобода и неограничени възможности за общуване, която отразява мисията на плановете Unlimited на телекома. Автор на инсталацията е визуалният артист Венелин Шурелов, а съвместни партньори на проекта са Direct Media Kres и Noble Graphics.

„Посетителите на „Unlimited Space by Vivacom“ останаха впечатлени от стаята, която представлява иновативна конструкция във вътрешността на която са комбинирани огледала, видео проекция с динамично съдържание и съвременно градско озвучаване с електронни елементи. Автор на звуковия дизайн е Иван Шопов. Със своя уникален дизайн тя даде възможност на посетителите да видят своя мултиплициран образ, да потърсят различен ракурс и да намерят най-добрата гледна точка към себе си“, споделя Желяз Кольовски, директор Маркетингови комуникации във Vivacom.

Поводът за създаването на арт инсталацията бяха обявените от Vivacom през миналата есен планове Unlimited. Телекомът даде на своите клиенти възможността да общуват без граници – пакетите включват неограничени минути, SMS-и и мегабайти в България.

 

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес