Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Остани вкъщи и си направи чуден Smart подарък

09 април 2020, 14:40 часа • 3391 прочитания

Въпреки че настоящата ситуация за всички нас е едно голямо предизвикателство, на един клик разстояние ще откриеш чудесни възможности да си направиш готин подарък. А защо не и да изненадаш любим човек, който може би има нужда точно от това в момента? Я помисли! 

Ние отново сме насреща, за да ти помогнем в ориентирането сред страхотните Smart джаджи, които се предлагат в онлайн магазина на VIVACOM. Смартфони, умни часовници, калъфчета, яки слушалки, фитнес гривни, както и екстри към някои модели - всичко това сега е събрано на едно място и е при теб с едно цъкване. 

Истината е, че огромна част от продуктите идват сега с до 50% отстъпка. Можеш да си комбинираш устройства с мобилните планове на телекома, които в момента са с много мегабайти и са създадени точно за онова, което търсиш - свобода в общуването с твоите хора.

Разнообразието, което ще откриеш в този линк, е толкова голямо, че единствения съвет, който можем да ти дадем, е да разгледаш офертите и да намериш себе си в тях. Сигурни сме, че това няма да ти коства никакво усилие - още повече, защото можеш да поръчаш намалените продукти онлайн и да си ги получиш бързо и удобно, благодарение на яките опции за доставка, които операторът предлага.

Очакват те наистина яки джаджи от производители като SAMSUNG, HUAWEI, MOTOROLA, NOKIA, LG, HONOR, GARMIN, а някои смартфони започват на цена... Внимание! От 0.50 лв. на месец с феноменално добър тарифен план.

Имаш действително много причини да си доставиш настроение в тези дни, а ние сме сигурни, че оставането вкъщи е отключило креативността ти за нови преживявания - допълни ги с устройствата, за които доскоро само си мечтаел.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес