Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От офиса на плажа

02 юли 2015, 12:34 часа

Кореспондентът на Actualno.com се труди неуморно за вас и поднася пореден епизод от Репортажа от плажа. Тежка работа, но все някой трябва да я върши.

Задълженията за деня включват спортен полуден, ядене, плаж, спорт, ядене, барове. И сън, ако не забравиш. Спортът се състои от игри с топка (която обикновено се блъска с глава, а не с крака), минитурнир по джаги и изнурителен белот на сянка.

После идват трудностите на плажа – обръщане през 20 минути и опити да не заспиш под слънцето и лекия ветрец. За ободряване кемпът предлага баня в Черно море, освен стандартната с бойлер и топла вода.

След това героите заслужено обядват обилно в чудесно ресторантче на самия плаж, носещо пиратското име „Сляпата скарида”. Не знам дали скаридите в крем супата са слепи, но със сигурност са мноого вкусни. След хапването е човек редно да почине. Лекуваме пост-дигестивната депресия с дрямка в хамак или на зелените пуфчета на Kamenitza, пръснати неравноделно в пейзажа.

Идва време за поредната страхотна вечеря от топла скара и студена бира, а след нея се събираме на брега на морето, откъдето пускаме червени фенери в нощното небе. Е, после пак барове. А сутринта лекуваме идеята, че заминаваме с дружно цопване в морето. Стига толкова командировка, тръгваме към София. Благодарим, че остана с нас в Kamenitza Кемп.

Автор: Ивайло Александров

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес