Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Прогнози: Трите хикса или равенствата, които очакваме днес (02.02)

02 февруари 2019, 15:01 часа • 1498 прочитания

Рубриката с футболни прогнози, носеща звучното име "Трите Хикса" продължава с три много солидни предложения от по-ранната програмата за деня днес. Ето ги и тях:

16:30 часа: Шалке - Борусия Мьонхенгладбах (от Mr. Corner)

Домакините се намират в сериозна криза през този сезон, а сега посрещат третия в подреждането в Бундеслигата - Борусия Мьонхенгладбах.  Въпреки слабия сезон на домакините, очакванията за този мач са за равностойна игра, а за Гладбах ще бъде трудна задача да измъкне победата като гост на този съперник.

Прогноза: Равенство (3.50 коефициент)

16:00 часа: Емполи и Киево (от The Dalai Lama)

Емполи и Киево откриват 22-ия кръг в италианската Серия А. Дуелът е схватка на дъното, като двата отбора са в битката за оцеляване. Киево дори се намира на последно място с нищожните осем пункта, докато Емполи е едно място над чертата със 17 точки. Двата отбора са в ужасяваща форма, като Емполи няма успех в шест поредни мача. Киево все пак записа една победа преди три срещи, но оттогава има само поражения. Въпреки това двата отбора ще подходят предпазливо и плашливо към тази среща, а хиксът е напълно възможен да излезе. Коефициентът пък за равенство на този мач е повече от добър.

Прогноза: Равенство (3.50 коефициент)

16:30 часа: Херта - Волфсбург (от The Gambling Guy)

Изключително рисков мач за прогнозиране с оглед на факта, че се срещата два тима в класирането на елитния германския футбол, които са един до друг. 7-ият посреща 8-ия, като битката е за влизане в местата, даващи право на участие в Европа. "Вълците" са един от отборите с най-малко равенства, но именно този знак предлагам в тази среща. Херта е много силен домакин (4-4-1), но Волффсбург е 3-и в подреждането на гостите (5-1-3). Мачът може да завърши по всякакъв начин, но равната класа и последните три мача между двата отбора ме навеждат на мисълта, че равенството е най-логичният изход.

Прогноза: Равенство (3.40)

Съветът ни е да избягвате да играете толкова рискови прогнози в колонка, така че оптималният вариант е "сингъл" или в система. Ако все пак решите да се доверите и на 3-те предложения, Националната лотария предлага 15% добавена печалба на футболни събития в събота и неделя!

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес