Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Футболни прогнози: Трите хикса или равенствата, които очакваме днес (27.01)

27 януари 2019, 11:20 часа • 2538 прочитания

Въпреки че всеки двубой започва при равенство, именно знакът "Х" е най-трудният за отгатване в света на футболните прогнози. Затова създадохме и рубриката "трите хикса" с надеждата екипът от типстъри, с който разполагаме, да открие тези мачове, които ще завършат така, както започват - наравно. Това обаче се оказа тежка задача след 2 познати мача от 6 предложения. Това е положителен баланс с оглед на факта, че равенството е с коефициент над 3, но целта е да бъде записана по-висока успеваемост от екипа, занимаващ се с онлайн спортни залози.

13:30 часа: Киево - Фиорентина

В първи мач от неделната програма в италианския шампионат Киево приема Фиорентина. Тимът от Верона е последен в класирането с едва 8 точки, като отборът беше наказан и с изваждане на 3 пункта от актива преди старта на сезона. Срещат се два от 4-те отбора с най-много равенства през този сезон, като "виолетовите" имат цели 9, 6 от които са в гостувания. Домакините ще направят всичко по силите си да вземат точки срещу един от представителите на топ 10, а невъзможността на Фиорентина да бележи редовно (с изключение на последния мач) често пречи на бившия отбор на Валери Божинов да печели гостувания именно срещу такъв тип отбори.

ПРОГНОЗА: Равенство (коефициент 3.40)

ВЗЕМЕТЕ ДЖАКПОТ 1000 ЛЕВА, ПОЗНАВАЙКИ КРАЙНИЯ ИЗХОД НА 5 МАЧА В НЕДЕЛЯ НА 7777.BG!

19:30 часа: Атлетик Билбао - Реал Бетис

Домакините са отборът с най-много равенства в шампионата (заедно с Валенсия), а едно от равенството на Билбао бе именно срещу Бетис в първия мач междва двата отбора. Гостите правят силен сезон, но на "Сан Марес" винаги се играе трудно, а Билбао няма да допусне да загуби у дома.

Прогноза: Равенство (коефициент 3.40)

21:00 часа: Кортрийк - Гент 

Белгийският Кортрийк приема Гент в поредна среща от местната Жупилер лига. Двата отбора се намират в зоната за плейофи за оцеляване, но са в средата на таблицата, което им дава някакво спокойствие. Гент е в по-добра позиция, тъй като точковият актив позволява да бъде атакувано последното шесто място от Андерлехт, който също има толкова.

Въпреки това, когато Гент гостува на Кортрийк обичайно мачовете са не много голове, а в последните пет случая – три от тях завършват наравно. Предвид амбициите на двата клуба през този сезон, ви препоръчваме да се обърнете към равенството в срещата, което е напълно възможно да стане.

Прогноза: Равенство (коефициент 3.75)

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес