Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Футболни прогнози: Мачовете от Шампионска лига

13 февруари 2019, 15:26 часа • 4855 прочитания

Шампионска лига продължава с два изключителни двубоя в програмта в сряда, които предлагат и сериозни варианти за футболни прогнози. Ето и предложенията на нашия екип, който използва коефициентите на 7777.bg:

Сигурна прогноза (от The Dalai Lama):

22:00 часа: Тотнъм и Борусия Дортмунд

Ето, че настъпи вторият ден от елиминационната фаза на Шампионска лига. А Тотнъм и Борусия Дортмунд е невероятно зрелище. Англичаните са считани за фаворити тук, но германците не трябва да бъдат отписвани. Борусия записа някои слаби игри в Бундеслигата и са в търсене на себе си. Именно срещата от 1/8-финалите в Шампионската лига срещу отбор от „неговата черга” ще може да върне самочувствието за тима на Люсеин Фавър. Тотнъм е силно резултатен тим, като кадровите проблеми не го възпират да продължава да бъде все така ефективен.

Прогноза: Над 2,5 гола на Тотнъм и Борусия Дортмунд

Рискова прогноза (от Mr. Corner)

22:00 часа Аякс - Реал Мадрид

Действащият европейски клубен шампион - Реал Мадрид, подновява участието си в Шампионска лига, при това в изключително добра форма. В последните си мачове "белия балет" демонстрира силна игра, а това се видя и в мачовете с Барселона и Атлетико Мадрид. Аякс от своя страна допусна изненадваща загуба през уикенда (1:0), а в играта им определено има колебания. Холандският гранд също така определено не обича да играе срещу "балета", който в последните си пет мача срещу този съперник е постигнал пет победи с поне три гола разлика. Залогът, на който бих заложил аз обаче, са корнерите, в комбинация с очертаващата се победа на "белите". В последните си осем мача във всички турнири тимът от Мадрид неизменно записва по-висок брой корнери от своя съперник, а това едва ли ще се промени и срещу тима на Аякс.

Прогноза: Комбиниран залог - победа за Реал Мадрид и повече корнери в мача за Реал Мадрид, 3,75 коефициент.

Комбиниран залог от The Gambling Guy

За да опростим максимално фиша за Шампионска лига, ще заложим на два по-сигурни варианта за двата мача тази вечер. Реал Мадрид се намира в отлична форма, докато Аякс се представя ужасяващо в дефанзивен план от началото на 2019 година. Над 1.5 гола на Реал Мадрид е една отлична алтернатива за тези, които не смеят да заложат на успех на "белия балет". В същото време Тотнъм и Борусия Дортмунд се очаква да е много динамичен двубой. 4 от последните 6 мача на Тотнъм са завършили при "гол/гол", докато Дортмунд са в серия от 4 поредни подобни мача. Очаквам това да се запази и на "Уембли".

Над 1.5 гола на Реал Мадрид (коефициент 1.67)

И двата отбора да отбележат гол в мача Тотнъм - Борусия (коефициент 1.60).

Общ коефициент: 2,67

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес