Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Футболни прогнози: Колонката на Вили Вуцов за тази седмица!

29 януари 2019, 16:00 часа • 7126 прочитания

В сайта на Националната лотария излезе дългоочакваната колонка на футболния специалист Велислав Вуцов за срещите през седмицата. Той е направил няколко много интересни избора, като бившият треньор на Левски стартира фиша си с няколко мача днес. Ето и всички футболни прогнози от Вуцов за тази седмица:

Вторник 22:00 часа: Нюкасъл - Манчестър Сити

Над 2.5 гола - в 12 от последните 13 мача на "гражданите" има поне 3 гола. Очаква се това да е поредната среща, в която най-резултатното нападение в английската Висша лига да се развихри (коефициент 1.46)

Вторник 21:45 часа: Милан - Наполи

Под 2.5 гола - Само преди броени дни двата отбора направиха нулево равенство в двубоя си от Серия А и най-вероятно и в този сблъсък ще мислят предимно за защитата (коефициент 1.68).

Сряда 21:45 часа: Саутхямптън - Кристъл Палас

И двата отбора да отбележат гол - очаква се оспорван мач между съседи в класирането, в който и двата отбора ще търсят победата с всички сили (коефициент 1.72).

Сряда 20:30 часа: Бетис - Еспаньол

Бетис да се класира - след равенство в първата среща домакините от Бетис са пределно мотивирани да спечелят реванша и да се класират на 1/2-полуфинал.

Четвъртък 22:00 часа: Интер - Лацио

Интер да се класира - Интер изостава сериозно от лидера в Серия А и турнирът за Купата на Италия се явява една от последните възможности на тима за трофей (1.55 коефициент).

Общият коефициент от фиша на треньора е 9.48! Ето и обосновката на колонката на Вили Вуцов:

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес