Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кога и къде да гледаме Григор Димитров срещу Хуркач на 1/4-финалите в Париж

03 ноември 2023, 09:41 часа • 17153 прочитания

Единственият български представител в световния тенис елит Григор Димитров излиза този следобед срещу 11-ия в света Хуберт Хуркач в мач от 1/4-финалите на турнира от сериите Мастърс 1000 в Париж. Българинът ще опита за втори път в кариерата си да стигне до полуфиналната фаза на тази надпревара.

Григор Димитров срещу Хуберт Хуркач в Париж

До момента Гришо се представя великолепно във френската столица, където постигна победи над Лоренцо Музети, Даниил Медведев и Александър Бублик. Българинът се надява да повтори постижението си от 2019-а, когато игра полуфинал в Париж срещу Новак Джокович, отстъпвайки на сърбина в два сета.

Гришо безгрешен срещу поляка

"Препятствието" пред Григор Димитров към полуфиналите се казва Хуберт Хуркач, който е шест места пред българина в световната ранглиста. Григор Димитров обаче е безпогрешен срещу поляка - три мача и три победи. Последният успех на Гришо срещу Хуркач дойде в началото на 2023-а на турнира в зала в Ротердам, където спечели след два тайбрека.

ОЩЕ: Григор стресна всички - призна за неприятна контузия (ВИДЕО)

Григор Димитров

В колко часа започва мачът на Григор срещу Хуркач

Днешният двубой между Григор и Хуркач ще бъде първи в програмата за деня. Българинът ще открие програмата в трети пореден ден, след като така се случи и срещу Медведев и Бублик. Българинът имаше няколко часа повече за възстановяване от Хуркач. Двубоят между Григор и Хуркач ще започне точно в 15:00 часа българско време.

Коя телевизия ще дава Димитров - Хуркач

Мачовете от Мастърс турнира в Париж се излъчват пряко и в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще излъчи Григор Димитров - Хуберт Хуркач, можете да видите в Sportlive.bg. Отново в този спортен сайт ще можете да проследите гейм за гейм двубоя между Димитров и Хуркач НА ЖИВО в случай, че нямате възможност да гледате по телевизията.

Репортаж от двубоя на Григор Димитров и Хуберт Хуркач, както и всички актуални новини около българина, ще намерите в Actualno Sport!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес