Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кейт Мидълтън vs. Роджър Федерер: Необичаен тенис сблъсък на Уимбълдън (ВИДЕО+СНИМКИ)

26 юни 2023, 17:29 часа • 3393 прочитания

За феновете на тениса турнирът Уимбълдън е едно от най-дългоочакваните събития за годината. И докато срещите между тенис състезателите могат да се гледат от всеки, който желае, то това, което става зад кулисите рядко става публично достояние.

Тази година Кейт Мидълтън предизвика Роджър Федерер да се състезават на Уимбълдън, но с благородна цел - интересът към двамата да се пренасочи към момичетата и момчетата, които се грижат за тенис топките, сменят ги, подават ги и ги отстраняват от корта, в случай че се наложи.

A special day at #Wimbledon with The Princess of Wales and Roger Federer visiting our Ball Boys and Girls - and learning some new skills along the way 🎾

Posted by Wimbledon on Sunday, June 25, 2023

В специално видео Кейт Мидълтън и Федерер играят тенис помежду си, но без състезателен елемент. След това двамата се учат как да мятат топките, какви са правилата при смяната и хвърлянето им и в крайна сметка разбират, че работата на момчетата и момичетата по кортовете на тенис турнирите не само на Уимбълдън, но и по целия свят, е изключително трудна, отговорна и важна задача.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес