Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров – Даниил Медведев: Кога и къде да гледаме 1/8-финала на Уимбълдън?

07 юли 2024, 06:00 часа • 2125 прочитания

Първата ракета на България Григор Димитров излиза днес срещу световния номер 5 Даниил Медведев в осминафинален мач от третия за годината турнир от Големия шлем – Уимбълдън. Родният тенисист се представя много стабилно от началото на надпреварата като се надява, че ще успее поне да изравни най-доброто си класиране в Лондон – полуфинал през 2014-та.

ОБНОВЕНА: Жалко! Григор Димитров е аут от Уимбълдън заради контузия (ВИДЕО)

Григор Димитров – Даниил Медведев: Начален час и ТВ

Григор Димитров достигна до 1/8-финалите на Уимбълдън, след като отстрани последователно сърбина Душан Лайович, китаеца Шанг Джунченг и французина Гаел Монфис. Медведев пък се справи с американеца Александър Ковачевич, французина Александър Мюлер и германеца Ян-Ленард Щруф.

Даниил Медведев

В колко часа започва Григор Димитров – Даниил Медведев?

Двубоят между Григор Димитров и Даниил Медведев е трети в днешната програма на корт №1 на Уимбълдън. Мачовете стартират в 15:00 часа българско време. Това означава, че срещата между Гришо и руснака ще започне не преди 18:30 часа.

Коя телевизия ще предава Григор Димитров – Даниил Медведев?

Мачът между Григор Димитров и Даниил Медведев ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчи срещата е Евроспорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, може да проследите Григор Димитров – Даниил Медведев НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: Какво сума може да спечели Григор Димитров от Уимбълдън?

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес