Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Australian Open 2018: Докъде ще стигне Григор Димитров?

14 януари 2018, 11:00 часа • 5623 прочитания

След по-малко от 24 часа, стартира първия за годината турнир от Големия шлем – Australian Open. За мнозина това е най-интересното състезание – все още е началото на годината, няма натрупана умора в топ играчите, всички са гладни за успехи, минали са през предсезонна подготовка и са готови да покажат най-доброто от себе си.

Тази година тенис феновете в България ще гледат особено съсредоточено мъжката схема. За пръв път в историята на този спорт българин влиза в основната схема на турнир от Големия шлем като поставен под номер 3. Григор Димитров е водач на втората четвъртина на схемата и безспорно надеждите и очакванията към него вече са много големи. Той започва утре, 15 януари, не по-рано от 6:00 часа сутринта с мач срещу австриеца Денис Новак.

Ще успее ли обаче Гришо да ни зарадва? Кои са другите фаворити при мъжете? Кои са потенциалните разочарования? А кои са възможните изненади – тези, които преди турнира фокусират по-малко внимание, но пък показват достатъчно тенис аргументи? Какво е положението и в женския турнир – научете всичко това в специалния анализ на Sportlive.bg.

 

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес