Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Доброволци помагаха в детска градина в Стара Загора (СНИМКИ)

13 ноември 2019, 11:21 часа • 5017 прочитания

С доброволен труд служители на електроразпределителното дружество за Югоизточна България EVN боядисаха в цветовете на дъгата оградата на старозагорската Детска градина N 25 "Ален мак" в Стара Загора.

По програмата EVN за България служители на компанията благотворително осъществяват акции в подкрепа на нуждаещи се лица и социални групи, неправителствени организации, сдружения с общественополезна дейност, домове за деца и възрастни и други нетърговски организации. Участниците в акциите се наричат "добряци". 

Служители на компанията пристигнаха от Пловдив, водени от желанието да зарадват малчуганите, а развълнувани от жеста им родители се включиха в боядисването.

"Казват, че в наши дни има дефицит на хора. Хора, които се раздават, хора, които даряват времето си, знанията си, уменията си. Тази инициатива опровергава това твърдение", коментира Меглена Бакърджиева, директор на детското заведение, и благодари на хората, включили се в инициативата за добротата, човечността и готовността им да приемат предизвикателства в името светът да стане по-добър.

Анжелина Велчева
Анжелина Велчева Отговорен редактор
Новините днес