Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От щаба на Манолова се оплакаха, че не ги допускат до "Арена Армеец"

27 октомври 2019, 21:30 часа • 1750 прочитания

Не допускат наши представители в зала "Арена Армеец". Те чакат от повече от час, като отговорът е, че само председателката трябва да разреши да ги пуснат. Казали са, че ще пуснат само застъпника, а не представителя. А по закон имаме право и двамата да бъдат там. Това заяви Никола Вапцаров от Инициативния комитет, издигнал Мая Манолова за кмет на София.

Написахме над 30 жалби днес, имаше много нарушения по секциите, обясни той и добави, че слуховете, че застъпниците на Манолова се държат непристойно са неверни.

Вапцаров обяви, че са много доволни от това, че имат възможност да отидат на балотаж. Битката беше изключително оспорвана. Много качествени кандидати в лицето на Бонев и Игнатов. Конкуренцията за гласа на софиянци беше изключително ожесточена. Програмите са ни изключително близки, каза Вапцаров.

За разликата от 10 процента с Йорданка Фандъкова - той заяви, че тази разлика е напълно преодолима. Ще се радваме, ако получим подкрепа на балотажа от Бонев, Игнатов и от левите сили, каза още Вапцаров.

Резултатите от екзитполовете за местните избори вижте в ТОЗИ МАТЕРИАЛ!

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес