Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

НДК напомня за режима на влизане на концерта "Духът на Европа"

29 декември 2017, 14:34 часа • 3630 прочитания

През Централния вход на НДК - от там ще влизат зрителите на новогодишния концерт "Духът на Европа". Той ще се състои на 1 януари, от 18:00 часа, припомнят от Двореца на културата.

Входът ще бъде отворен 2 часа преди старта на представлението. Следвайки мерките за сигурност, Национален дворец на културата напомня на своите посетители и гости, че ще преминават през проверки при влизане в сградата. В тази връзка, от НДК призоват всички свои посетители и гости да отделят повече време и да идват по-рано на културните събития.

За улеснение на зрителите, касите на Билетна център – НДК също ще бъдат отворени от 10:00 до 16:00 часа на 31 декември и от 14:00 до 18:30 часа в първия ден на новата година. На разположение е и новата онлайн система на НДК за резервация на билети.

Събитието ще отбележи домакинството на страната ни като председател на Съвета на ЕС. То се провежда под патронажа на министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова и министъра на културата на Република България Боил Банов.

 

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес