Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изложението за крафт бира Kraftland в Kaufland зарадва столичани (Видео)

16 септември 2017, 14:27 часа • 8205 прочитания

След като премина успешно през Варна и Бургас, изложението на крафт пивовари Kraftland в Kaufland зарадва и столичани. То гостува на хипермаркет „Кауфланд“ на бул. Генерал Тотлебен 36 (в близост до „Пирогов“).

Посетителите на Kraftland в Каufland ще имат възможност да пробват от интригуващите и богати вкусове на разнообразни видове крафт бири в компанията на отлични мезета, предоставени като комплимент от Kaufland.

Ако предпочитате това питие, то вие сте истински бирени ценители! Този вид бира ни дава насладата от множество вкусове и аромати, има по-малко калории от обикновената бира, плюс това съдържа много полезни вещества за организма. Ще познаете крафт бирата по това, че е с много плътен, наситен цвят и специфичен вкус. Пивото не се пастьоризира, за да не се отнеме естествената му свежест. Нефилтрираното и непастьоризирано пиво запазва всички полезни вещества, съдържащи се в малца и маята.

Точно заради разнообразието, което предлага това пиво, храните, с които се комбинира, могат да варират в голям диапазон – от варени филета, през печено месо, до пушени сирена и най-различни плодове или десерти. А такова разнообразие от вкусове може да се открие именно в хипермаркети на Kaufland в страната.

Изложението продължава до 21:00 ч. днес, като и утре от 10:00 също до 21:00 ч. на паркинга пред хипермаркета.

Убедете се сами в приятната атмосфера:

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес