Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заредете се с котки за зимата

14 ноември 2013, 10:01 часа • 70084 прочитания
Що за живот е това, да дойде зимата, навън да падне мрак и да скове студ, а да си няма човек котчица, която да му мърка на коленете!? Да няма кой да се промуши между глезените му с лъскав поглед, да не се чуе отникъде дори и едно нежно "брррмаау"... Ето няколко мъркащи варианта за по-уютна и нежна зима, предложени от Animal Rescue Sofia.

Джеси е 6 годишна котана. Тя обожава хората и винаги търси човешка компания и много гушкане. Джеси е на 6 години. Гледана е добре и с много любов, но стопанинът й вече не може да се грижи пълноценно за нея, поради тежко заболяване. Търсим грижовни стопани за милата котанка, където ще живее щастливо и спокойно. Тя е ваксинирана и кастрирана. Социална и обичлива е с хора, с кучета няма проблеми, но не харесва котки. Ако търсите спокоен и гальовен член на вашето семейство, пишете ни веднага. Ето какво казва приемната й стопанка: страшно гальовна, иска да е с теб постоянно, мърка, гали се като ненормална, след работа се хвърля върху теб с викове от типа “къде ходиш, аз тук страдам без теб, не ти е срам, бързо искам гуш, веднага!!!”

Натан е млад котарак с царствена осанка. Има уникален поглед и е безобразен лигльо. Доста е свободолюбив и често се опитва да се измъкне от вкъщи. Разбира се прекрасно с котки и кучета. Много спокоен, дори царствен, добър, абсолютно не е агресивен, обича да си похапва, нежен, мек, красив, спокоен с кучета, може да живее и с котки, ако се сприятелят. Иначе (ако не), не се хвърля, отстъпва всичко винаги. Не досажда, но се радва на човешката компания много. Ваксиниран, кастриран и чипиран, готова за новото си семейство. Чие сърце ще грабне Натан?

Бела е красива госпожица на около 4 месеца. Намерена е в невръстна възраст, много слаба и изнемощяла. Когато я намират по телцето й има следи от кучешки зъби и едно от задните й крачета е силно подуто. С общи усилия успяват да й вдъхнат сили и желание за живот. Малката вече е напълно здрава и социална. Търсим грижовни стопани за мъркащата красавицата.

Вижте още прекрасни животни, очакващи своя стопанин.

 


Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес