Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Втора позитивна видео визитка за България щурмува света от днес

01 април 2013, 10:45 часа • 17033 прочитания

Кое е любимото място в България на чужденците и защо?

Официално започна кампанията по разпространението на второто имиджово видео за България. Позитивни послания от САЩ, Южна Корея, Бразилия, Великобритания, Гана, Унгария, Испания, Румъния, Германия и други ще обиколят света с помощта на социалните мрежи и каналите за видео споделяне.

Чували ли сте някога чужденец да говори на български? Не ви ли става винаги приятно от този факт? А представете си този човек не само да говори на български, но и да сподели колко много обича България! Ето това определено си заслужава да бъде видяно и споделено. Кампанията "България за другите" събира (непрофесионални) клипчета с чужденци, които на български споделят какво най-много харесват в България. Всяка част от проекта има различна тема.

Целта е това видео послание, чрез мащабна инициатива да се разпространи сред всички медии и социални мрежи тук и сред българските такива в чужбина.

Неговото съдържание е от 10 специално подбрани клипове на чужденци, които в рамките на 30 секунди споделят нещо положително за страната ни на български език. Идеята е да се създаде иновативно видео лого на България.

Видеото започва своето околосветско пътешествие чрез социалните мрежи, каналите за видео споделяне и мрежата от партньорски организации и общности на фондацията в България и чужбина на 1 април 2013!

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес