Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Юрист за бившия шеф на ДАНС: Би било добре някой психолог да направи анализ на поведението му

28 май 2021, 16:11 часа • 8611 прочитания

Попаднах на прощалното интервю на бившия, вече, шеф на ДАНС. И ще си позволя да споделя личното си впечатление.

Човекът беше пределно изнервен, разбираемо е и това личеше по цялостното поведение на тялото му, жестовете, мимиките, необоснования фалцет в някои от отговорите. Наистина би било добре някой психолог да направи анализ на поведението му, пише юристът Костадин Петков във Фейсбук.

"Беше решен да хапе всички, според неговото разбиране, врагове. Приличаше на смок, чиято опашка е настъпена. Дори и походката му след края на разговора с журналистите беше по синусоида, което е нетипично, но то обяснява доста неща.

Друго обаче е по-важното, според мен. Човекът, чието име така и не разбрах не се държа достолепно. Като висш представител, може би най-висшият, призван да защитава Народ, Държава, Конституция.

Беше загрижен, само и единствено за собственото си оцеляване. Явно не е научен в големите образователни центрове. Доколкото знам, шефовете на ЦРУ са задължително от Бръшляновата лига, тези на МИ-тата - от Импириъл Колидж или Кингс Колидж, руснаците - МГИМО. Където освен на държавно управление ги обучават и на поведение, стил и език . Това липсваше на господина.

Сигурно той е добре информиран. Но по езика на тялото му не личи, не се доказва, че е способен да вземе най-добрите решение за обществото на базата на тази информация.

Поне моето впечатление е такова и затова исках да го споделя с вас приятели.

Не познавам заместника му, но ако той е от същия калъф, то следва доста да се изчетка имиджа му. Поне това...

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес