Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тръгват новите електрически минибуси по проект на Иноеър

20 септември 2022, 15:39 часа • 2260 прочитания

Столична община и Асоциация за развитие на София Ви канят на информационен ден по проект ИНОЕЪР. Събитието ще се състои в рамките на Европейската седмица на мобилността, в Деня без автомобили 22 септември, 2022 г.

Ако искате да видите новите електрически микробуси, закупени по проекта, и да се запознаете с мобилното приложение BUSINN, с което можете да поръчвате и ползвате иновативната услуга „градски транспорт при поискване“, заповядайте на информационния ден.

. Автобусите ще могат да бъдат разгледани в затворената за превозни средства отсечка на ул. Гурко, пред националния стадион „В. Левски“, между 10:30 и 12:30 часа, а експерти по проекта ще са на разположение да предоставят допълнителна информация.

Очакваме ви! Елате пеша, на колело, със скутер – и не забравяйте да използвате приложението за активен транспорт СофияКойн, за да превърнете изминатите километри в атрактивни награди.

ИНОЕЪР е единственият български проект, финансиран по инициативата на ЕК Иновативни градски дейности и се изпълнява от консорциум, ръководен от Столична община. Проектът е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие.

 

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес